Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Kaimo Turizmas!

Gutis
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės

Ar Lietuvoje verta pletoti kaimo turizma,o gal jau issiseme sis verslas.
Galbut jau per daug kas turi sodybas kurias nuomuoja ir paklausa yra sumazejusi?Ar tik is to galima uzdirbti pakankamai daug?Ar perspektyvu i tai investuoti?

Manau daug kam aktualus sitas klausimas
Now Or Never
Triumas
Rašyti privačią žinutę

38 žinutės
( -2 )

Pažiūrėkim iš vartotojo pusės. Aš , norėdamas su šeima pailsėti kaime , varau į Latviją. Pliusai : vaikai džiaugiasi "užsieniu" , žmona - sulaukėjusia gamta , o aš - dvigubai mažesnėmis kainomis. Taigi , Lietuvoje kaimo sodybų trūksta.
Roel
Rašyti privačią žinutę

220 žinutės
( +24 / -8 )

Guti, mano destytojai tau vienareiksmiskai pasakytu, kad taip. Is savo patirties galiu pasakyti, kad sis verslas reikalauja pasisventimo,kurybiskumo, ziniu...ir sugebejimo paimt pinigu is remimo fondu.
pasidomejimui pavartyk knygute "Atostogos lietuvos kaime" (arba atostogoskaime.lt)ir paziuresi, ar gali ka panasaus ar geresnio pasiulyti, o paklausti, ar apsimoka, manau, geriausia paciu sodybu savininku (prie buteliuko)
neperku didesnių batų, nors odos ir daugiau
Valdas
Rašyti privačią žinutę

427 žinutės
( +4 / -22 )

Kazkur jau buvo rasyta:
paskambink Reginai in kaimo turizmo asociacija:
http://www.zur.lt/index.php?-185892601


Realybeje, kiek tenka su asociacija bendrauti ... pagrindinis pelnas is gerimu ... ir fondu.

Lietuviai savo kainomis senai, senai pralenke Lenkus, cekus, slovakus, nekalbant apie turkija, egipta, tunisa.
Toten
Rašyti privačią žinutę

108 žinutės
( +3 )

Kuris iš Jūsų norėtų turėti kaimo sodyba, ją puoselėti ir nuomoti savaitgaliui už, kad ir 400 Lt ( sėkmingai tai padarėmė per šiuos naujuosius labai kultūringoje pirtelėje), o šiokiadienio vakarui už 100 Lt. Prakeiksite tą dieną kai tai sugalvojote. Na taip iš rėmimo fondo galima gauti pinigo, ale vistik reiks už juos atsiskaityti su visom pasekmėm. Su tokiom kainom nieko gero nebus, arba nuostolis pinigais arba nuostolis darant reguliarius remontus ir vykdant priežiūrą.
Gutis
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės

Kad dabar kiek domejausi uz savaitgali gerai yrengtoje sodyboje yra mokami pinigai vidutiniskai ~2000 o menesyje kaip 4 savaitgaliai tai 2000*4=8000
+dar yra garantija kad paklausa bus didele,nes pabuve zmones sodyboje,kurioje jie atsvente tarkim Jono 50 metu jubilieju pasakis Petrui,kad yra labai gera sodyba,nes ir Petro tuoj jubiliejus.Tad galima manyti kad vyks,savaiminis judejimas ir pelnas.O tokiu sodybu kainu 400 lt uz para savaitgali Toten as nesu girdejas
Now Or Never
Gutis
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės

Na,aisku sodyba reiktu paskirti prie vartotoju,kurie jau gali sau leisti sumoketi 2000 ar daugiau uz tam tikras progas (turiu galvoje ne jaunima) kuris gali pridaryti tik rupesciu.
Now Or Never
Balandis
Balandis
Rašyti privačią žinutę

7 žinutės
( +1 / -1 )

Esu lankesis trijose sodybose.. vienoj pastoviai (netoli Kurtuvenu)studentu budamas pijokaudavau, ten nakciai 14 vietu namukas su sale sokiams ir zidiniu kainuodavo 300lt.. teko pabuti sodyboje netoli siauliu, kur galima pajodineti zirgu, pazaisti krepsini, pazvejoti, pamiegoti, pakelnoti svarmenis ir teniso kamuoliuka pagainioti.. ti ten jei gerai pamenu (seniai jau buvau) zmogui 50 lt parai, plius uz visas pramogas moki atskirai..
Svenciau labai fainoj sodyboj bernvakari Kedainiu raj. ti ten kaina paprasta vakara 2000 lt. uz nakti vietu gal 15. Naujametines nakties baliukas 10 000lt
buvo ten salia ir mazesnis namukas, jo kaina 600 lt paprastu metu, ir jei gerai pamenu 3000 lt naujiems ir kitoms didesnems sventems..
Ko neismoke mama, gyvenimas ismokys...
EFKAR
Rašyti privačią žinutę

492 žinutės
( +99 / -65 )

Nusimato šventė kaimo turizmo sodyboje, greitai teks organizuoti paiešką. Galėsiu pasidalinti patirtimi. Aš per Naujus mačiau chebra vietoje fejerverkų į dangų paleidinėjo dangaus šviestuvus (uždegi ir skrenda šviesdami kaip oro balionai). Super atrodo. Gal kas žinote kur Lietuvoje galima nusipirkti ?
saviakas
Rašyti privačią žinutę

68 žinutės
( -1 )

http://www.108.lt/dangaus-sviestuvai/

Prasom
saviakas
Rašyti privačią žinutę

68 žinutės
( -1 )

Ir dar
http://www.grazusrenginys.lt/page_1189153007062.html
juozukas
Rašyti privačią žinutę

76 žinutės

vakar kazkas leido ir maciau kaip degantis nukrito ant zemes jei yra siaudiniu stogu kaimo turizmo sodyboj, siulyciau situ atsisakyt
didysish
Rašyti privačią žinutę

303 žinutės
( +28 / -16 )

Pavojinga Kai leido, pakilo apie 10 m, tada pasikreipė ir žemyn nusileido ant palapinės.
miurdock
miurdock
Rašyti privačią žinutę

165 žinutės
( +20 / -12 )

Va jei kam įdomu tas kaimo turizmas tai galit pasiskaityt kokia dabartinė jų situacija Lietuvoje

Kaimo turizmo sodybos žiemą nelieka tuščios

http://www.verslosavaite.lt/content/view/2469/32/
jei turi tai ir duok
swaxas
Rašyti privačią žinutę

59 žinutės
( +8 / -9 )

Štai šiek tiek info apie situacija susijusią su kaimo turizmu Lietuvoje.
http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID=dcde236f-1713-4dff-8178-d4c1708e987a&open=four
miurdock
miurdock
Rašyti privačią žinutę

165 žinutės
( +20 / -12 )

Kaimo turizmo sodybose poilsiautojų pagausėjo 19 proc.

Statistikos departamento išankstiniais duomenimis, praėjusiais metais kaimo turizmo sodybose ilsėjosi 19,1 proc. daugiau poilsiautojų, iš jų – 17,4 proc. daugiau Lietuvos gyventojų ir 33,4 proc. daugiau užsieniečių.

Kaimo turizmo pobūdžio apgyvendinimo paslaugas 2007 metais teikė 538 kaimo turizmo sodybos, tai 1,3 proc. daugiau nei 2006–aisiais. Vietų skaičius padidėjo 3,9 proc. – iki 9,6 tūkst. Kaimo turizmo sodybose apsilankė 293,7 tūkst. poilsiautojų, iš jų – apie 34,4 tūkst. užsieniečių.
jei turi tai ir duok
ChrisVarick
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės
( +9 / -3 )

Verta, bet tik ne ant asfalto isaugusiam verslininkui, kuris darys tai, kas madinga, o ne tai, kas jam idomu. Kaip man vienas protingas zmogus pasake, Lietuvoj verslo aplinka absurdiska - kaimieciai vaziuoja i miestus steigti NT agenturu, o miestieciai vaziuoja i kaimus kurti kaimo turizmo sodybu.
There are two kinds of men on Wall Street: standard & poor.
pirmyn1
pirmyn1
Rašyti privačią žinutę

133 žinutės
( +34 / -4 )

Verta, bet tik ne ant asfalto isaugusiam verslininkui
Esu "ant asfalto" isauges ,taciau sekas visai neblogai.Daugumas kaimieciu nelabai zino ko reikia miestieciui.Klientai tai juk miestieciai.
Noriu įsitikinti, kad ne piniguose laime.
rimvis007
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +2 )

Turiu kaimo sodyba prie druskininku. Vieta super: vienkiemis, aplink pusynas... Vasara savaitgaliais su poilsiautojais problemu nera, bet
siuo metu dazniausiai laisva , arba uzimta tik 1 diena per savaite.Kaina dienai 200-300 lt, priklausomai nuo zmoniu skaiciaus. Jei galvojant
apie tai kaip apie investicija, tai tikrai yra geresniu....Plius dar visa
prieziura.. Ne paslaptis, kad daugelis atvaziuoja pasvesti.... Buna visko
ROBISL
Rašyti privačią žinutę

24 žinutės
( +26 / -36 )

Sveiki, kolegos! O ka manot apie kempingu kurima salia didziuju automagistraliu? Pataisykite, jei klystu, taciau neteko matyti nei vienos nuorodos, kad tokiu esama... _o

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital