Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Investavimo realybė

baliuka
baliuka
Rašyti privačią žinutę

2655 žinutės
( +438 / -193 )

Kiekvienas juk skirtingai supranta investavimo efektyvumą ir naudingumą.Vienintelės tiesos nėra.Jei visi darytų kaip visi,tai ir turėtų kaip visi.
Statistiškai gaunasi, kad investuojant rinkoje gali tikėtis uždirbti tiek, kiek uždirba banda. Pasitaiko nuktypimų, bet jie dažniau yra į neigiamą pusę, dažnai minimi skaičiai yra vienas prie dešimties, kas gaunasi mažiau negu šansai rulėtėje (taip gaunasi einant prieš minią). Gali pabandyti pašortinti indeksą kiekvieną kartą kai Ashaman parašo komentarą, pamatysi akivaizdų rezultatą. Kiek pamenu jis pranašauja krizes nuo "dižiosios pavasario korekcijos laikų", galima tik spėti iš kur tas sutapimas.
This comment contains forward-looking statements. There can be no assurance that actual results will not differ materially due to various factors, many of which are beyond the control of baliuka.
ILS18
Rašyti privačią žinutę

22 žinutės
( +10 / -1 )

Ashaman cia gali postinti kiek nori/kiek leidzia, bet kai puse TA paskaitos apie pasaulio pabaiga prasnekejo, tai jau neatsakinga, nes jei zmogus pats nieko nesupranta tame (kas beja ir nera privaloma), tai iteigti labai lengva. Man asmeniskai gaila buvo pinigu, nes norejau apie TA paklausyti.
Agata
Rašyti privačią žinutę

1492 žinutės
( +237 / -563 )

Ten kalba berods buvo apie tai, kad žmogus yra linkęs viską sisteminti. Netgi tais atvejais, kai sistemos nėra. Ir tai yra labai stiprus mechanizmas. Juk kiekvienas atsimenat kaip vaikystėj spoksodavot į dangų ir matydavot gyvūnus, rūmus, laivus. Ir dabar spaudoj pasirodo nuotraukų iš Marso, kur mes sugebam įžiūrėti, o tiksliau matom ant akmenėlio prisėdusį marsietį (pats mačiau lietryty įdėtoj nuotraukoj ir negalėjau prisiversti nematyti).
Bendrai tai labai geras ir reikalingas mechanizmas. Neveltui evoliucija mus juo apdovanojo. Tačiau žinokim, kad jį turim ir, kad jis veikia be valios pastangų. Be to tai vienas iš mechanizmų padedančių "prognozuoti" ateitį atgaline data. Kaip nekeista, pasirodo kas antras amerikietis prieš 2000 uosius žinojo, kad dot com'ų burbulas sprogs. Tačiau laiku pasitraukė tik vienetai...

O geriausia išeitis, manau, - ramiai skaičiuokim tikimybes.
Kodėl tik vaikystėj? Aš ir dabar spoksau...
Iš šio posto nelabai supratau,visgi ką reikia daryti pirmiausiai - spoksot į dangų ar ramiai skaičiuoti tikimybes?
Aš visgi renkuosi pirmiausiai spoksoti į dangų,pamatyti ten tai,ko noriu -o tada jau susiskaičiuoti tikimybes būtent tam norimam rezultatui.Jei iš tų trijų matomų dalykų aš užsinoriu pvz.rūmų,skaičiuojant jiems tikimybes,negalima pamiršti,kad šalia yra dar ir gyvūnai bei laivai.
Agata
Rašyti privačią žinutę

1492 žinutės
( +237 / -563 )

Man asmeniskai gaila buvo pinigu, nes norejau apie TA paklausyti.
Yra juk paskaitėlių pradedantiesiems.Kur problemos...?
ILS18
Rašyti privačią žinutę

22 žinutės
( +10 / -1 )

to Agata
problema tame, kad mokejau uz TA, o ne uz pasaulio kolapsus pagal Ashaman, t.y. mokejau uz tai ka Ashaman moka geriau nei as, o pasaulio ekonomikos rysius gerai suprantu ir turiu nuomone, kuri daugeliu atzvilgiu nesutampa su Ashaman.
Agata
Rašyti privačią žinutę

1492 žinutės
( +237 / -563 )

o pasaulio ekonomikos rysius gerai suprantu ir turiu nuomone, kuri daugeliu atzvilgiu nesutampa su Ashaman.
Tai šaunu.Būt galima skaityti paskaitas skirtingose auditorijose.Įtariu,kad abi auditorijos būtų pilnos.Vienoje - kurie laukia Pasaulio pabaigos ( ),kitoje- kurie karštligiškai jai priešinasi.
O kas teisus,kas ne - bus lengva nustatyti iš to,kurioje auditorijoje bus geriamas šampanas.
Ir nematau tame jokių problemų....
C#
Rašyti privačią žinutę

366 žinutės
( +12 / -5 )

Idomu butu gerti sampana atejus pasaulio pabaigai, orginali mintis
Ashaman
Ashaman
Rašyti privačią žinutę

932 žinutės
( +286 / -123 )

2 ILS18
Matau kad postfactum turiu atsiprašyti už nepakankamą informacijos apie TA pateikimą (nors TA buvo tik viena iš destomo seminaro dalių ir informacijos, atrodo, buvo nemažai). Taigi atsiprašau jei jums netiko medžiagos apie TA apimtis. Galiu parekomenduoti sudalyvauti seminare skirtame tik TA (III lygis), kurį desto tikrai išmanatis šią sritį žmogus. Gaila kad apie trukumus rašote tik dabar, o ne iš karto po seminaro.
Kadangi rašote kad gerai suprantate pasaulio ekonomikos ryšius ir jūsų nuomonė daugeliu atžvilgiu nesutampo su mano - su dideliu susidomėjimu išklausysiu jūsų argumentus apie dabartinės pasaulio eko būklę, jos perspektyvas, bei iškilusių problemų sprendimo budus.
Success is a journey, not a destination...
ILS18
Rašyti privačią žinutę

22 žinutės
( +10 / -1 )

To Ashaman
malonu, kad suregavote. Kita diena po jusu paskaitos buvo FA, todel per pertraukeles su organizatoriu atstovu ir dauguma grupes nariu aktyviai diskutavome siuo klausimu. Tikejausi, kad atstovas perduos jums. Gerbiu jusu zinias ir patyrima TA srityje, todel norejau, kad visa paskaitos laika skirtumete TA. O apie pasaulio ekonomika, nesupykit, bet vien informacijos is interneto nepakanka, kad galetumet taip vienasaliskai prognozuoti. Be to, manau, nejuokais isgasdinote kai kuriuos klausytojus. Manau, kad pasauliniu ekonomikos rysiu vienareismiskai vertinti isvis negalime, o tik ieskoti galimos trajektorijos, ivertinant visas galimas priemones. Gaila, bet diskusijos apimtis cia ribota.
Mindzio
Mindzio
Rašyti privačią žinutę

957 žinutės
( +55 / -24 )

Galiu parekomenduoti sudalyvauti seminare skirtame tik TA (III lygis), kurį desto tikrai išmanatis šią sritį žmogus.
Ashaman, o kas tas TA ismanantis zmogus jei ne paslaptis?? :wink
Emini-Systems.com
Ashaman
Ashaman
Rašyti privačią žinutę

932 žinutės
( +286 / -123 )

Akvara
Success is a journey, not a destination...
XvF3a
Rašyti privačią žinutę

26 žinutės
( +1 / -1 )

Man tai Ashaman seminaras paliko labai gera ispudi. Lukescius virsyjo su kaupu
zalias28
Rašyti privačią žinutę

895 žinutės
( +254 / -23 )

Neblogą filmuką per BBC tik ką pasižiūrėjau apie sprendimų priėmimą.
http://www.bbc.co.uk/sn/tvradio/programmes/horizon/broadband/tx/decisions/
Deja, atrodo, kad čia yra tik dalis, o ne visas filas. Bet gal yra ir kitų būdų viską parsisiųsti, ypač tiems, kad fiziškai yra UK (kiek žinau tada galima visas laidas parsisiųsti visiškai oficialiai, tačiau nebritiški IP adresai yra atfiltruojami).

Bet kuriuo atveju verta susipažinti. Nors su kai kuriais teiginiais ir nesutinku.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital