Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Naujos vertybinių popierių sąskaitos tvarkymo sutartys

OpTiiX
OpTiiX
Rašyti privačią žinutę

1136 žinutės
( +217 / -153 )

Apsilankiau siandien finastoje...kai pasakiau mergaiciukems registraturoje, kad atejau naujosios sutarties pasirasyti, tai ispradziu net nesuprato, kas per naujoji sutartis kai as joms isaiskinau tai gavau atsakyma, kad jos juk tik nuo lapkricio 1d. isigalios, tai reiskia, kad ju dar negali buti Kadangi man tai nera labai svarbu, nutariau ju nekankinti
Man irgi ta pati situacija buvo. Gaisau savo brangu laika per kamscius, kad pamatyt kaip darbuotojos pecius trauko isgirdusios apie seniai visiems zinomas sutartis. Galetu bent jau pasidomet truputi toj srity, kurioj dirba.
Kas tas dugnas?
gedas
Rašyti privačią žinutę

45 žinutės

o kaip su LHV ?
per lhv vakar sekmingai prekiavau ir jokios naujos sutarties nepasirasinejau ir nemaciau
svarbiausia nesinervyt ir gerai maitintis:)
Bertas
Rašyti privačią žinutę

559 žinutės
( +29 / -10 )

Man SEB'as (nors ir supildžiau prieš kelias dienas anketą VB internete)meta šiandien pranešimą
Šiuo metu šio veiksmo atlikti negalima, kadangi dar apdorojami Jūsų pateikti anketų/prašymų duomenys. Tai gali užtrukti kelias minutes. Prašymų ir anketų būsenas galite peržiūrėti čia
Ir toliau niekas neveikia. Ar yra dar kam tokių problemų. Šiaip tai pravalas, nes neleidžia prekiauti.
11.01 dieną prekiauti leido tik persirašius sutartį - berods porą kartų teko paspaust "Sutinku" po sutarties punktais. Ir toliau viskas veikia kaip įprasta. To pranešimo negavau, nes ir anketos primygtinai pildyti nereikalavo (nors ten kažkur rašo, kad tai būtina...)
maumas
Rašyti privačią žinutę

747 žinutės
( +125 / -122 )

Kabo ir pas mane toks pranešimas abi dienas,nors nelabai man reikėjo,bet paskambinus 1528 niekas nesugebėjo bent paaiškinti kas atsitiko,nes ne tik negalima nieko pirkti-parduoti,bet net ir portfelio nėra.Sutartį perrašiau dar pirmadienį.Paaiškino maždaug taip: pranešimų,kad sistema užlūžus nėra,patikrinti negali,nes viskas tvarkoje,mano nusiskundimą kažkam perdavė,padėti niekuom negali,kaip akcijas parduoti nežino,nes makleriai nedirba ir t.t. Labai parūpo,tai po pusdienio paskambinau dar kartą pasiteirauti ką pasakė tie,kam ji pranešė. Tai gavau dar gražesnių nesąmonių: pasirodo mano anketa tikrinama (matyt labai pavojingas esu),todėl viskas užblokuota,o kai nusistebėjau,kad jau penktą dieną tikrina,tai paaiškino - "matyt nespėjo",o kai paklausiau per kiek "spės",ar per savaitę, ar per mėnesį aišku negalėjo atsakyti - per sudėtinga. O į matą pasiunčiau su klausimu "tai visgi ką man daryti"
Va todėl manęs SEB jau senai nebėra, nes matau, kad padėtis ten visuose IT frontuose tragiška. O kai pernai pakėliau žalos už tokius bajerius atlyginimo klausimą,tai teko pabendrauti su kokiu dešimčia žmonių ir visi kaip šlapi viščiukai pasirodo nieko nei nuspręst, nei išspręst negali.O situacija tokia pat, lyg ir elementari:negaliu parduoti akcijų,nes nulūžus sistema,o ryt kaina bus mažesnė ir aš turėsiu nuostolį.Bet savo vistik pasiekiau
Bertas. Negražu be eilės užlysti ir dar girtis
kardzuve
kardzuve
Rašyti privačią žinutę

43 žinutės
( +2 / -1 )

Praeitą savaitę buvau apsilankęs pas LHV, tuo paciu pasiteiravau del sitos naujos sutarties. Sakė, kad naujų sutarčių jau esamiems klientams nereikės pasirašinėti. Online reikės užpildyti klausimyną ir viskas, daugiau nieko.
Ne tas protingas, kuris daug sneka, o tas kuris klauso
CH4
Rašyti privačią žinutę

28 žinutės

Matau, kad reikes pereiti i kita maklerine, nes SEB'u baigiu visai nusiviliti..
Tos ju anketos neuzpildziau, nes paprasciausiai nera pacituotas nei pats istatymas, nei nurodyta kur ji galima pasiskaityti ir siuo klausimu dar parasiau jiems zinute, bet jokio atsakymo negavau. Siandiena isvis juokinga.. nieko negaliu daryti isskyrus spausti ten vieninteli esanti mygtuka "Pildyti dabar". Jau nekalbesim apie tai kaip jie negerbia smulkesniu klientu.. jei yra pavedimai pirkti/parduoti akcijas stambesniu klientu, tai jie pirmiausiai jas ir vykdo.. o poto aiskinasi "turejom stambesniu pavedimu".
Vieninteliai pliusai, kuo SEB dar man patinka, tai kad yra daug bankomatu, ir realiu laiku gali matyti kas dedasi OMX Baltic.
Pinigai plaukia tik viena kryptimi...
^la
Rašyti privačią žinutę

1936 žinutės
( +244 / -33 )

VPK nutarimai:

Dėl Investicinių paslaugų teikimo ir klientų pavedimų priėmimo ir vykdymo taisyklių patvirtinimo

Dėl Finansų maklerio įmonių veiklos organizavimo taisyklių patvirtinimo
Common sense is not very common
Bertas
Rašyti privačią žinutę

559 žinutės
( +29 / -10 )

CH4,
tą "Pildyti dabar" matai iš kart, kai įeini į prekybos sistemą? Jei taip, tai ten sutarties persirašymas - tik paspaudžius ir pamatysi cituojamą įstatymą po kurio punktais ir reikia paspausti "Sutinku". Ir tada viskas veikia. O anketa yra kitur, jos kaip rašiau primygtinai neužkišinėja, bent jau man.

P.S. Turi kuo pagrįsti savo teiginį: "Jau nekalbesim apie tai kaip jie negerbia smulkesniu klientu.. jei yra pavedimai pirkti/parduoti akcijas stambesniu klientu, tai jie pirmiausiai jas ir vykdo.. o poto aiskinasi "turejom stambesniu pavedimu""?
CH4
Rašyti privačią žinutę

28 žinutės

Bertas, jo dabar reikejo primygtinai Sutikti arba nesutikti su sutartimi, o anketa nebekisama..
Del teiginio.. telefoniniu pokalbiu neirasineju.
^la, dekuj uz linkus.
Pinigai plaukia tik viena kryptimi...

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital