Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Greitųjų kreditų įstaigos

giljermas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės
( +7 / -18 )

na su tais visais greitais kreditais gali greitai i kapus ir visa gimine nuvaryti jei is taves negales susigrazinti, tai uodega prispaus zmonai, o gal ir uosviai. neduok dieve, nuo jos tai tikrai gautum
cris
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės

kas tiesa, tai ne melas bet kai reikia greitai, tai reikia... kolege nusipirko paskutines minutes pasiulyma su 60 proc nuolaida pasiskolinusi is "greitu pinigu" imones ir siaip jau finale sutaupe tikrai nemazai, nes greit atidave. bet cia paskaiciuota rizika.zymiai daugiau liudnu atveju manau
Neziniux
Rašyti privačią žinutę

31 žinutės
( +3 / -4 )

O siaip, kur palankiausios, siuo metu salygos paskolai paimti (vartojamajai)?
winwin
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

Aš manau, kad greitieji kreditai, paskolos internetu ir t.t. yra blogas iprotis kai kuriu pilieciu..Zmogus klimsta i dar ir dar didesnes skolas, palukanos daznai buna labai aukstos, gaila man tu zmoniu kurie ima paskolas vartojimui.. Nes ir verslui imti paskola, manau reikia 10k paskaiciuoti ir apmastyti blogiausius verslo scenarijus ir pan.

Paskutinį kartą redagavo: winwin (2010-11-04 11:37)
multivan
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Greitieji kreditai nėra blogai, jei dirbi su vartotojo atžvilgiu geromis kompanijomis.

__________________________________________________________________________________________

kreditas internetu

 

ceramicas
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Citatos pradžia Apuokas  
  Sveiki,

Sakykite, ar teko kam nors naudotis greitųjų kreiditų įstaigų paslaugomis? Domina 16000 Lt paskola. Kokie Jūsų atsiliepimai?

PS. Gal teko girdėti kokius nors atsiliepimus apie naują kontorą BIGBANK? Jie Akropoliuose įsikurė prieš kelias savaites.
Citatos pabaiga

Galėtume suteikti 16000LT kreditą, dėl procentų tektų tartis asmeniškai.

 

 

_________________________________________________________________________________________

kreditai

herbisas
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

greitas kreditas šiais laikais nors ir yra ramstis, tačiau reiktų protingai žvelgti į tai ką renkiesi. Aš manau, jog reikėtų rinktis smulkesnes, greitųjų kreditų firmas. Kodėl? manau todėl, nes jie gali žvelgti ir į žmogaus lūkesčius truputį, pabrėžiu, truputį atlaidžiau gali žiūrėti į žmogaus nesumokamą pinigų sumą. Kreditas internetu tikrai nėra manau pats blogiausias dalykas, tik reikia imti saikingai ir mokėti sustoti.
kreditas
topguy69
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Sekme greituju kreditu versle priklauso nuo to kaip efektingai sugebi isieskot skolas.
Tai verslas kuris skolas greitai suteikia, taciau poto pastoviai turi daug tu kurie veluoja grazint

Paskutinį kartą redagavo: topguy69 (2012-08-21 11:29)
oleglt
Rašyti privačią žinutę

93 žinutės
( +12 / -9 )

greituju kreditu bendroves lupa kosmines palukanas, bet svarbiausia suteikia minimaliam laikotarpiui. Na ir kitokiu gudrybiu ten yra.
Jeigu kam aktualu, galiu suvesti su zmogumi, kuris teikia paskolas PROTINGOMIS salygomis. Aisku tik patikimiems zmonems. O jau tie prisirinke greituju kreditu tai nei bankams, nei kitiems skolintojams nebeidomus. Na bet jeigu zmogus su ateitimi, tikimybe gauti paskola tikrai didele.
herbisas
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

Na taip tu teisus, greitas kreditas yra rizikinga, bet jau kartais žmogui nelieka nieko kito, kaip imt, ypač tada kai žmogui reikia susimokėt už nuoma keliomis dienomis anksčiau ir čia jau prasideda problemos.
kreditas
gudiz
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės
( -1 )

Na dabar situacija su palūkanomis pasitaisiusi, aišku ne visur, pvz bigbank palūkanos kaip buvo didelės taip ir liko, bet kiti kreditai dabar siūlo tikrai daug palankesnes sąlygas. paskola atsakingas dalykas, bet ekstra atvejais gelbsti.
 


Paskutinį kartą redagavo: gudiz (2013-12-18 11:11)
spekuliantsss
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

 Daug paskolas teikiančių bendrovių, daug ir besiskolinančių, sutikim, kad lt ne visiems sekasi gerai gyventi, tad jos tikrai protingus žmones gelbsti ekstra atvejais. Patikimiausia kol kas ir naudingiausia besiskolinančiam, tai https://www.bobutespaskola.lt/
Paskutinį kartą redagavo: spekuliantsss (2014-01-16 18:18)
oleglt
Rašyti privačią žinutę

93 žinutės
( +12 / -9 )

: ))) eilinė pigi reklama. Gerai, kad bobutės, o ne kokia nors "naminė" ar "ekologiška" paskola

Administracija ar ne laikas išvis šią temą užrakinti? Nieko naudingo čia forumiečiams nerašoma, greičiau jau atvirkščiai.
rolandas1986
Rašyti privačią žinutę

7 žinutės

 http//Visitors2Cach.com/ref.php?refld=158899 ar istiesu galima per sita nuoroda uzsidyrbti
bugyy
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės
( +1 )

 Reikia išsirinkti patikimą paslaugos tiekėją, esmė tik tokia. Man patikimiausios paskolos is vivus.
Alanaz
Rašyti privačią žinutę

16 žinutės
( +1 )

tai jo jo nuo 1000 Lt per metus permoket daugiau nei puse pasiskolintos sumos yra patikima.. Kosmonautas
Balcys
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Aisku nera geriausias variantas, bet cia yra normalus paslaugos suteikimo apmokestinimas. Bankas tau niekada taip greitai nepaskolins tokios pinigų sumos, o iš greitųjų paskolų kreditų bendrovių pinigus galima labai greitai gauti - už tai ir moki didesnes palūkanas, Emiau iš http://pigiausikreditai.lt/ tikrai nebuvo kosminės palūkanos.
Gedile
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Manau, kad geriau yra sudaryti kredito sutartis tvarkingai su įmone, nei skolintis iš tėvų ar draugų. Teko porą kartų skolintis, jei nevėluoji ir tvarkingai viską darai, tai nelabai ką tepraloši.
Paskutinį kartą redagavo: Gedile (2014-10-31 16:58)
merylheitinga
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

 Jūs buvote ieško konkretaus paskolos pasiūlymą? Gal teisėtas skolintojas didelių paskolų arba pigius ir greitai paskolos 2% per metus mokėti už avarinių sąskaitas ir skolas? susisiekite su mumis dabar, [email protected]
spekistekis
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

 Kalbant apie greituosius kreditus, jau įsitikinau, kad viena įmonė duoda X%, kita Y%. Pas vieną yra tokios sąlygos, pas kitą kitokios. Kaip antai vieni teikia paskolas bedarbiams, kiti tik dirbantiems. Vieni apmokestiną pirmą kreditą, kiti ne. Įvairios akcijos, nuolaidos, bendrovių begalės. Paprastam žmogui turbūt sunku susigaudyti kas ir kaip. Todėl džiaugiuosi, kad greitieji kreditai internetu turi bendrą sistemą, kurią rekomenduoju pasinaudoti. Čia gal net visos paskolų bendrovės vienoje vietoje. Kas leidžia sutaupyti laiką ir gauti geriausią paskolą internetu. Rekomenduoju.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital