Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

IB ir W8 forma

zalias28
Rašyti privačią žinutę

895 žinutės
( +254 / -23 )

Sąskaitos atidarymas IB užtrunka  nuo keliasdešimties minučių iki valandos, t.y. formų supildymas. Tiesą sakant nelabai turiu net ką patarti, nes nieko įsimintino ten nėra.

Toliau seka dokumentų išsiuntimas. Mano atveju tai buvo skanuotas pasas ir pora banko sąskaitų. Viena buvo lietuviško banko el. paštu atsiųsta pdf sąskaita, kita buvo skanutoa kreditinės sąskaita užsienio banke. Viskas išsiųsta el. paštu.

Po to gavau laikinus prisijungimo duomenis. Su jais galėjau logintis į sąskaitą berods 3 ar 2 savaites. Po to laikinas loginas nustojo galioti. Paskambinus paaiškino, kad galiojimas yra apribotas bijant nelegalių prisijungimų, duomenų vagysčių ir pan. Teko palaukt kol paštu atėjo kodų lentelė. Kelias dienas negalėjau prisijungti. Kadangi niekada neskubu "kibti į darbą", ramiai palaukiau... Kaip supratau jei būčiau griežtai reikalavęs spręsti problemą, būtų išsprendę...

Iki pirmo prisijungimo nuo dokumentų išsiuntimo praėjo gal 3- 4 dienos. Gal trumpiau.

Pervedžiau pirmą pinigų porciją.

Paraleliai man dar uždavė keletą klausimų apie mano darbovietę. Klausė el.paštu, taip pat ir atsakiau. Visa tai neįtakojo naudojimosi sąskaita.

Kadangi pildydamas formą sudėliojau paukščiukus prie visų biržų, patvirtinimai, kad jose galiu prekiauti ėjo palaipsniui gal net pora savaičių. Pagrindinėse biržose galėjau prekiauti iš karto. Hong-Kogas galėjo ir palaukti...

 

Tiek įspūdžių apie sąskaitos atidarymą. Jei su anglų kalba nėra rimtų problemų bet kas ten sąskaitą gali lengvai atsidaryti.

Orbis
Orbis
Rašyti privačią žinutę

519 žinutės
( +13 / -15 )

DonceGG  
  Kiek laiko užtrunka atsidaryti sąskaitą IB ?

To BALIUKA
Privalau pagirt IB, prisėdau pildyti W-8 formos, bet pasirodo jau viskas užpildyta pagal regisrtacijos duomenis ir nereikia sukti galvos del šios bjaurios procedūros.


Tai jiem paštu ranka pildytos nereik siųsti ?


Viskas atliekama internetu be jokio faksavimo ar oro pasto. Tavo parasas uzskaitomas kaip vardo ir pavardes parasymas. Del W8 isvis nereik galvos sukt. ten net pildyt nera ka donce, tik atsidaryk margin account, ne cash. nes jej bus cash, tai turesi laukt 3dienas kol ateis pinigai i saskaita.

Orbis
Orbis
Rašyti privačią žinutę

519 žinutės
( +13 / -15 )

pasher[DC], matai skliaustuose: "if applicable". nesuk tu sau galvos del to ir viskas. uzrasyk savo varda pavarde, adresa, sali ir to pakanka. 

DonceGG
DonceGG
Rašyti privačią žinutę

29 žinutės
( +1 / -1 )

o jus per IB UK registravo ? nes db susiuntęs aš jiem visus dokus tai patvirtino UK ir per chata parašė, kad dabar turi patvirtint US. Nepastebėjau ar ten tiesiai galima buvo su amerika dokus tvarkyt.. ?

IB UK užtruko 3 dienas, per chata pasaskė, kad US dar truks iki 5d. wtf jum irgi taip buvo ?

Nevenk iš savęs pasijuokti, bet niekada nedrįsk savimi abejoti !
kiesha26
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

o kas cia tas IB ? Cia kartais ne interactive brokers trumpinimas?


Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital