Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Analitiku prognozes

leitenantas
leitenantas
Rašyti privačią žinutę

161 žinutės
( +8 / -2 )

Finansu tarpininkai rekomendacijas teike rugpjucio 6-8 dienomis.
Siuo atveju fmi makleriu nuomone reiketu vertinti zvelgiant bent jau pusei metu i prieki
O gal manai ,kad jeigu rekomendacijos butu teiktos siandien,labai jau skirtusi?Manau butu 99 proc panasumas.
paulius928
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės
( +4 )

Kazkur teko girdeti toki skaiciu, kad tik 20-30 proc. musu "analitiku" prognoziu issipildo. Juk vertinant pagal tikimybiu teorija atspeti kur pasuks akciju kursas yra 50 proc. tikimybe (matematine tikimybe - neatsizvelgiant i jokias TA, TA ir pan.). Taciau juk specialistas, kuris tame dirba, kuris jaucia birzos nuotaikas, kuris zino TA, FA ir net galbut turi kokio insaido, turetu tikrai prognozuoti gerokai tiksliau nei tie 20-30 proc. Persasi logiska isvada, kad tokios "prognozes" kazkam yra naudingos.
Todel ir belieka skaitant prognozes zvelgti giliau, ir, kaip ir daugelis rase, elgtis priesingai.
mawhawk
Rašyti privačią žinutę

14 žinutės

Kazkur teko girdeti toki skaiciu, kad tik 20-30 proc. musu "analitiku" prognoziu issipildo. Juk vertinant pagal tikimybiu teorija atspeti kur pasuks akciju kursas yra 50 proc. tikimybe (matematine tikimybe - neatsizvelgiant i jokias TA, TA ir pan.)....
tikimybe atspeti atsitiktinai prognuozuojant butu 50 procentu, jei analitiku klaustu: kas bus su ZZZ1L akcijomis? turi buti tik du atsakymo variantai pvz. kils arba kris. T.y., jei butu konkretus klausimai ir kiekvieno 2 atsakymo variantai. Kai analitikas prognuozuoja pvz. koks sektorius bus perspektyvesnis, kokios rinkos, cia jau ne 2 variantai, o daug daugiau. O kai yra tu variantu kombinacijos, tai dar daugiau. Tad atsitiktinai speliojant tikrai bus maziau, nei 20 procentu teisingu atsakymu.
LTU
Rašyti privačią žinutę

131 žinutės
( +49 / -12 )

Kadangi cia savo rekomendacijas pateike 18 FMI tarpininku ,tai nusiprognozavimo tikimybe artima nuliui,todel kalbeti apie 20-30 proc tikimybiu issipildyma neleidzia pati tikimybiu teorija.Apklausus daug respondentu tarsi atfiltruojamos klaidingos versijos.
Gerai prisimenu pernai metu VZ tokias pat surengtas rekomendacijas.Tuo metu kandidatas N1 pardavimui pas mane buvo SAB,taciau VZ apklausoje SABas turejo auksciausia reitinga,kas priverte apsigalvoti.Sio banko akcijas islaikiau iki sios dienos . Dabar situacija ,kad baigiasi TEO repas,O TEO makleriu vertinama palankiausiai.Matyt reiks repa prasitesti.
Išmoksta ne tas ,kuris klausinėja,bet tas kuris supranta atsakymus

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital