Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Viešas akcijų pardavimas - AB Malsena

ciobats
Rašyti privačią žinutę

31 žinutės
( +7 )

Siandien pasirode naujiena, kad yra galimybe isigyti 1.506 AB Malsena akcijas. Gal kas nors galetumet pasidalinti savo patirtimi dalyvaujant "viesuose akciju pardavimuose"? Kaip vyksta procesas? Gal zinote kur butu galima gauti AB Malsena ataskaitas?

Kodel domiuosi Malsena? Siaip tai, mano kuklia nuomone, AB Malsena pilnai galetu buti potencialus kandidatas daryti IPO. Isvystyta veikla, atliktos dideles investicijos i krakmolo cecha (neseniai skaiciau kad siuo metu testuoja), solidus instituciniai investuotojai. Tolimesnis augimas turetu buti per kitu imoniu isigyjimus arba investicijas i aukstesnes technologijos gamyba, o tam reiktu papildomo kapitalo. Mano manymu labai patraukli imone.
Senis
Senis
Rašyti privačią žinutę

269 žinutės
( +6 / -10 )

Kiek girdėjau, kad toliau tęsti (ar pabaigti) plėtimasi reikalingos lėšos, vienas iš variantų papildomi akcininkų įnašai, gal čia tai ir yra.
Ne visada taip bus
spalis
Rašyti privačią žinutę

28 žinutės
( +3 )

na šitas pardavimas tai tik likviduojamos kažkokios tai įmonės pasekmė. pasižiurėkite koks tai mažas parduodamų akcijų kiekis. Šitame viešame pardavime tikrai neapsimoka dalyvauti.
Arana
Arana
Rašyti privačią žinutę

36 žinutės
( +4 / -2 )

Malsena visas salygas biotechnologijas pletoti turi, bet klausimas, ar ten kas is ju nosi kis... Tai kas, kad zaliavas turi...
Ne viskas auksas, kas auksu žiba...

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital