Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

BLT1T - "Baltika"

rimtas.lt
rimtas.lt
Rašyti privačią žinutę

806 žinutės
( +2170 / -1453 )

Man tai atrodo, kad normaliai šita akcija iki 2012 dar nesikoreguos. Kyla trejetais, tad vienintelis kelias yra Leading Diagonal formacija-taip dažniausiai ir prasideda kilimas po crasho. Atsargiai, po truputį, po paskui JUMP.


Beleth
Rašyti privačią žinutę

17 žinutės
( +11 / -1 )

Hmmm, man nelabai grazu kad [A] yra ne didesne uz [C] sudetines bangas, be to ji man panasesne i tribange, ne penkiabange, ir tas flatas gaunasi laaabai jau kreivas. Taip pat Leading Diagonal juk turi kilti 5-3-5-3-5, o ne vien trejetais?

Kita vertus dabar dar karta pagalvojus labai idomiai atrodytu jeigu pareitu dar du tokie impulsai zemyn kaip tas mano pazymetas nuo 2007 iki 2009, tuo labiau kad jiems net vietos nera, nebent kaina i minusa kristu. Tai nezinau, labai keistai cia man atrodo, as manau dar kol kas i sita nelisiu.

Paskutinį kartą redagavo: Beleth (2011-02-14 01:11)
rimtas.lt
rimtas.lt
Rašyti privačią žinutę

806 žinutės
( +2170 / -1453 )

Normali ta PA, ir PC normali, nesvarbu kad ilgesnė kelis kartus-juk taip tribangės ir formuojasi, ne kitaip. Nueina pirma banga nuo topo, paskui ilga trečia eina, ir galiausiai, kai reikia suformuot penktą, rinka reversina, tokiu būdu palikdama tris bangas, kas yra korekcija. Be to, PC buvo aiški penkiabangė-negalima kišti aiškaus Impulsinio judesio, esančio siauram kanale į kokias W-X-Y-būsi neteisus 9 kartus iš 10.
Taip pat patys tikriausi Leading ir Ending Diagonal būna iš trejetų-su penketais būna labai retai, ir dažniausiai tokie 5-3-5-3-5 išsivysto į seriją pirmų ir antrų bangų. O LD  3-3-3-3-3 yra pats labiausiai paplitęs reiškinys, formuojamas po stiprių judesių-rinka dar negali atsičiūchint nuo crasho todėl penketais nekyla, paliekant įvairias interpretacijas, netgi korekcines.
rimtas.lt
rimtas.lt
Rašyti privačią žinutę

806 žinutės
( +2170 / -1453 )

Ir dar beje vienas pastebėjimas-jei pamatysi kur nors žymėjimą su "Trunkated fifth"-bėk neatsigreždamas. Tokios sutrumpintos bangos formuojasi itin retai ir tik tam tikrose vietose, kai trečios būna flash crasho tipo su stirpriais reversiniais spaikais. BLT tikrai ne tas atvejis.
xaker69
Rašyti privačią žinutę

18 žinutės
( +4 )

žiūrint į grafiką ilguoju laikotarpiu kreivė vis kyla su nedideliais pakritimais, tai susidarė nuomonė, kad įmonė veikia pelningai.

panagrinėjau ataskaitas ir pamačiau didelį nuostolį.. 2009 IIIketv. pelnas 80 mln, 2010 IIIketv. (-70) mln.

Gal galite paaiškinti kodėl vis kyla šios akcijos? kodėl tokie dideli investuotojų lūkesčiai?
rimtas.lt
rimtas.lt
Rašyti privačią žinutę

806 žinutės
( +2170 / -1453 )

Kyla todėl,kad viskas kyla. Paprasčiausias herdinimas, ir nieko daugiau. Pelnai ir lūkesčiai čia rolės jokios neturi. Visos daugiau ar mažiau likvidesnės akcijos yra įsuktos į šį fenomeną. Tik nelikvidai kartais herdinimui nepasiduoda, o visa kita-į fundamentus net žiūrėt neverta, vistiek juda ir judės taip,kaip visi.

Be to tavo interpretacija, kad pasižiūrėjus į grafiką pagalvojai kad įmonė dirba pelningai irgi yra neteisinga. Geriausiu atveju kylanti kaina gali reikšti,kad įmonė galbūt ateityje dirbs pelningai, bet jokiu būdu ne dabar. Dabar ji dirba nuostolingai todėl,kad 2007-2009 akcija krito, t.y akcijos kritimas prognozavo blogą veiklą tuomet, ką ir matai šiandien. 

Šiemet kyla, reiškia po metų/kitų dirbs pelningai.
Beleth
Rašyti privačią žinutę

17 žinutės
( +11 / -1 )

Aha, aisku. Ok, dekui uz paaiskinimus Rimtai.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital