Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Investicinis gyvybės draudimas+mokesčiai

sausuolis
Rašyti privačią žinutę

130 žinutės
( +30 / -6 )

Nepasakyciau,kad esu giliam minuse:visgi kiekvienais metais "rupestingai": 1.pasiimdavau po 33-27 proc. nuo imoketu imoku
2.2002 metais negalejau izvelgti 2007-2008 m. infliacijos
3.Be,abejones, tai mazesnioji mano portfelio dalis (iki 10 proc.)-tokia dali leidau-leidziu sau laikyti konservatyviam lygmenyje.
Kodel leidziu?Todel,kad fondai-akcijos GALI generuoti geroka graza, bet galima ir diametraliai priesinga situacija...kompleksinis GD graza pasigirt negali, bet "garantijomis"-taip(cia be filosofiju apie aktyvu portfelio valdyma,galimus GD imoniu bankrotus ir pan.)
Del konservatyviu investicinio GD krypciu paklausiau todel,kad, prisipazinsiu,nei mokesciais nei krypciu graza metine nesidomejau, bet jei su panasiomis "garantijomis" Invest GD, galeciau uzsitikrinti bent keliais proc.didesne graza nei duoda man kompleksinis GD-mane tai tenkintu.
-sirija-
Rašyti privačią žinutę

39 žinutės

Dabar jau situacija gerokai aiskesne - maniau, jog visas portfelis laikomas konservatyviame fonde. Zinoma, kad 2002m. nebuvo galima numatyti tokiu infliacijos metamorfoziu, taciau keiciantis gyvenimui, reikia perskirstyti ir savo investicijas Suprantu, kad tave labiausiai gasdina galimi svyravimai ir vadinamieji minusai.Taciau ju visada galima isvengti ilgalaikeje perspektyvoje keiciant fondus. Siuo metu vargu ar 3,5% garantuotos palukanos nera minusas. Invest GD konservatyviame fonde gali gauti truputeli didesne graza, nei dabar, taciau ji bet kokiu atveju nevirsys infliacijos. Na, nebent ji sumazetu iki kokiu 4%

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital